Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!IRODA- ÉS LAKÓKONTÉNEREK

IRODA- ÉS LAKÓKONTÉNEREK (Hegesztett lemezburkolattal)

Konténer típus10’ lábas20’ lábas
Külső méret (mm)(h)2991x(sz)2438x(m)2591(h)6058x(sz)2438x(m)2591
Alapterület~7,2m2~14,5m2
Terhelhetőség padló/tető/szélteher 2,0kN/m2, 1,5kN/m2, 1,0kN/m2

A konténerek igény szerinti méretben is elkészíthetőek.

SZERKEZETI LEÍRÁS

A konténerek vázszerkezete hidegen alakított hegesztett acélszerkezet. Az oldalfalak kívül 1,5mm vastagságú hullámosított acéllemezből készülnek. Az acélszerkezet festett kivitel,fény és időjárásnak ellenálló többrétegű festékréteggel. A konténerek ISO méretű sarokelemekkel vannak ellátva biztosítva ezáltal az emelést, mozgatást, rögzítést, egymáshoz történő kapcsolást.

HŐSZIGETELÉS, BELSŐ BURKOLATOK

A hőszigetelés kívánság szerint ISOLYT kőzetgyapot vagy THERWOOLIN üveggyapot. A vastagság 50 mm, de külön kívánságra lehet több is. A belső burkolat általában 12mm vastagságú lemosható laminátos faforgácslemez.

PADLÓSZERKEZET

A padló általában 20mm vastagságú rétegeitlemez, PVC padló borítással. Külön kívánságra készülhet fenyőpadlóval vagy bordás acéllemezből is. A padló terhelhetősége 300 kg/m2 ,de kívánságra ettől nagyobb is lehet.

ELEKTROMOS HÁLÓZAT

220 Volt, beépített csatlakozó, biztosító és kapcsolóberendezések. Külön kívánságra 380/220V is beépíthető. Általában 2db fényforrás és 2db konnektor van beépítve, ebből 1db 2000W-os, elektromos fűtéshez. A konténert földelni kell a helyszínen.

NYÍLÁSZÁRÓK

Szokásos kivitelben 1db bejárati ajtó a rövid oldalon. Mérete 1000 x 2000mm. A szembenlévő falon 2db ablak, egyik nyitható a másik FIX. Méretük egyenként 900x1200mm. Az üvegezést thermoplán kettős üvegezés. Anyaguk műanyag.

EGYÉB KIVITELEK

A fenti alaptípusból kialakíthatók ill. megrendelhetők műanyag vagy padlószőnyeggel, teljes berendezéssel, fűtéssel, konyha vagy szociális egységekkel [WC, zuhany, mosdó vagy ezek kombinációja is), légkondicionált kivitelben is.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Iroda, szociális egység, konyha, raktár, eü. állomás, áramfejlesztő-átalaktó, munkásszállás, külömböző technológiák elhelyezésére stb.

SZÁLLÍTÁS

Tehergépkocsival, vasúton, hajóval.


LAKÓKONTÉNEREK (Szegecselt, horganyzott lemezburkolattal)

Fő méretek20’ lábas
Külső méret (mm)(h)6058x(sz)2438x(m)2591
Alapterület~14,5m2

A konténereket igény szerinti méretben is rendelheti.

ACÉLVÁZ SZERKEZET

ISO szabványnak megfelelő sarokkialakítású, 3mm szerkezeti vastagságú hajlított profilokból készült önhordó acélszerkezet, amely a négy felső sarokpontba min. 60 foknál nagyobb szögben beakasztott négyágú emelőkötéllel mozgatható. Az acél minősége S 235 JRG2. A szerkezetek védőgázas hegesztett kötésekkel készülnek.

PADLÓSZERKEZET RÉTEGEI ALULRÓL FELFELÉ

-1 mm vastag festett acéllemez -70/70 mm acélbordák között 50 mm vastag THERWOLIN hőszigetelés -0,02 mm PE fátyol fólia -19 mm vastag natúr faforgácslap (E1) -2,4 mm vastag hegesztéssel toldott PVC padlóburkolat

OLDALFAL RÉTEGEI KÍVÜLRŐL BEFELÉ

-0,6 mm vastag horganyzott acéllemez mikrobordázva, festve -55 mm vastag acélbordák között 50 mm vastag THERWOLIN hőszigetelés -0,02 mm PE fátyol fólia -12 mm vastag formaldehid mentes, laminált faforgácslap fehér (E1 min.)

TETŐ RÉTEGEI FELÜLRŐL LEFELÉ

-0,6 mm horganyzott térburkolat korcolással toldva, peremezve
-100x50 mm acélbordák között 100 mm vastag THERWOLIN hőszigetelés
-0,02 mm PE fátyol fólia
-12 mm vastag formaldehid mentes, laminált faforgácslap fehér (E1 min.)

HŐTECHNIKAI ADATOK

Hőátbocsátási adatok (K) értéke: padló 0,61 W/ m2K födém 0,35 W/ m2K fal 0,55 W/ m2K

FESTÉS

Külső festés műgyanta bázisú festékkel RAL színű oldalfalakkal, 80 mikron összvastagságban.

A KONTÉNEREK TELEPÍTÉSE

Egyszintes telepítés esetén a konténerek külön alapozást nem igényelnek, azok tömötített kavicságyazaton vagy 6 ponton alátámasztva 50 x 50 cm és kiszínezett betonalapokra helyezhetek.

TŰZVÉDELMI BESOROLÁS

A konténer D tűzveszélyességi osztályba (mérsékelten tűzveszélyes) tartozik. Tűzállósági fokozat: IV.

FŰTÉS, KLIMATIZÁLÁS

Igény szerint.

NYÍLÁSZÁRÓK

Külső ajtó: 875 x 2000 méretű ZK ajtó acéltokkal komplett

ELEKTROMOS SZERELÉS

Az MSz 172/1 és az MSz 1600 eloírásainak megfelelően. Vezetékek belső burkolat alatt vezetve, kapcsolók, dugaljak süllyesztett kivitelűek. Elektromos betáplálás 32 A- os ipari csatlakozóval, 2 db 2 x 36 W- os armatúrával, 3 db dugaljjal. Egyedi elektromos terv szerint.

ÖSSZECSUKHATÓ LAKÓKONTÉNEREK

Fő méretek20’ lábas
Külső méret (mm)(h)6058x(sz)2438x(m)2591
Alapterület~14,5m2
Padló-,Tető- és Szélterhelhetőség2,0kN/m2; 1,5kN/m2; 1,0kN/m2A paneles konténer előnyei:

 • A jól megtervezett/megépített paneles konténer minden egyes panele csereszabatos, ami azt jelenti, hogy ugyanolyan méretű például egy ajtópanel mint egy ablakpanel, vagy egy teli falpanel.
  Lakókonténer
 • Ez a rendszer lényegesen rugalmasabb kialakítást tesz lehetővé, a tulajdonosa mindig az adott helyi körülményekhez igazodva tudja áthelyezni például az ablakokat az egyik oldalról a másikra vagy akár az ajtót a hosszanti oldalról az egyik végfalra.
  Lakókonténer
 • A panelek adta szabadságot leginkább az építőiparban, felvonulási épületek esetén lehet használni, mert majd minden építkezési terület más és más adottságokkal rendelkezik, így az előbb említett variálhatóság minden esetben biztosítja a megfelelő irányba történő kilátást a konténerből illetve a bejutást a konténerbe.
  Lakókonténer
 • A fenti előnyökön túl a másik nagyon fontos érv, ami a paneles konténerek mellett szól, az a könnyű összeépíthetőség további paneles konténerekkel. Két konténer egymás melletti oldalfalainak kiszerelésével és a megfelelő belső szigetelő és takaró elemek felhasználásával egy nagy légterű helyiséghez jutunk, amit sokféleképpen lehet használni (nagyobb méretű iroda, tárgyaló stb.)
  Lakókonténer
 • Ez a fajta variálhatóság illetve az egyéb segédanyagok - például belső válaszfalelemek - felhasználása akár több száz négyzetméteres ideiglenes irodaépületek létrehozására nyújt lehetőséget gyorsan, oly módon, hogy a tényleges felhasználás végeztével könnyedén visszaállítható az eredeti állapot.
 • A csavarozott vázas kivitel esetében már kisebb földrajzi távolság esetében számottevő megtakarításra tehet szert a megrendelő, mert 1 kamionon akár 8 darab "Trans-pack" konténer is szállítható, vagyis arányosan csökkennek a szállítási költségek.

Lakókonténerek: biztosítson kényelmes szállást a dolgozók számára!

lakókonténer

Legyen szó gyári munkáról, építkezésekről, esetükben nem ritka, hogy az alkalmazottak külföldről vagy távolabb lévő településekről érkeznének. Sokan közülük egyénileg próbálják megoldani a közelben a lakhatást, azonban ez gyakran igencsak költséges, így nem éri meg nekik ebben a formában dolgozni. Ez esetben célszerű a munkáltatónak elgondolkodnia azon, hogy a cég gondoskodjon a lakhatásról. Ezzel a lehetőséggel sokkal vonzóbbá válhat az adott munkakör, így pedig nem jelenthet kihívást a dolgozók felvétele az előre meghatározott létszámnak megfelelően. Amennyiben Ön is szeretne gondoskodni a lakhatásról, ajánljuk figyelmébe a lakókonténereket!

A lakókonténerek a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást kínálják a dolgozók lakhatásának biztosításához. Ez esetben nincs szükség albérletek, munkásszállók keresésére. A lakókonténereket akár a cég telephelyéhez közel is elhelyezheti, így az alkalmazottaknak a bejárást is megkönnyítheti. A konténerekben minden adott a kényelemhez, felhasználásukkal kulturált, komfortos környezetet biztosíthat a lakhatáshoz. A lakókonténereket így a munkavállalók is értékelni fogják. A megfelelő körülmények hozzájárulnak ahhoz is, hogy a dolgozók a maximumot nyújtsák a feladataik elvégzésekor, ez pedig mindenképp a cég előnyére válik hosszú távon. Egyrészt megőrizheti előkelő pozícióját a piacon, másrészt a dolgozók elégedettsége kiváló alapot adhat a jó hírnév megőrzéséhez. A lakókonténerek hosszú éveken át kiszolgálják a vállalkozásokat, bátran tekinthet erre az opcióra megtérülő befektetésként is.

A lakókonténerekkel csak jól járhat. Tapasztalja meg Ön is az előnyeiket, és biztosítsa a lakhatást a dolgozók számára! Cégünk megbízható, minőségi konténereket kínál a megrendelők számára. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat termékeink tulajdonságairól. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha szeretné leadni rendelését, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Lakókonténer: megoldás a lakásproblémára

lakókonténer

A magyarországi lakáshelyzet egyre súlyosabb problémákkal küzd, amire csak kevés, valóban használható megoldás látszik jelenleg. A családi házak ára lassan a csillagos eget éri, és a legoptimistább előrejelzések szerint sem várható jelentős csökkenés, ami az eladói oldalnak persze kedvező, ám aki vásárolni szeretne, annak sok esetben egyszerűen nincsenek lehetőségei, vagy nem olyanok, amelyekkel szeretne is élni. Egy lakókonténer azonban minimum átmeneti megoldást jelenthet.

Számos településen találhatóak olyan eladó telkek, melyekre nem, vagy nagyon korlátozott mértékben lehet építkezni, ellenben egy lakókonténer lerakásának semmi akadálya. Mivel mobilháznak minősül, engedélyekre sincs szükség hozzá, a lakhatást azonban meg lehet oldani általa, hiszen télen-nyáron képes biztosítani az a komfortszintet, amit egy modern lakástól is elvárhatunk. Alapterületét tekintve ugyan nem nevezhető tágasnak, ám ez is megoldható, csupán költségek kérdése.

A lakókonténerek mindennel elláthatóak, ami egy modern lakásban is megtalálható. Ráköthetőek a közművekre, kialakítható bennük konyha, mosdó, nappali és hálószoba, így nem csupán ideiglenes tartózkodásra, de hosszabb távon is megfelelőek lehetnek. Általában azonban főleg munkára használatosak, hiszen a legtöbb esetben iroda, szociális egység, raktár, egészségügyi állomás, áramfejlesztő-átalakító, vagy munkásszállás céljára szokás megrendelni őket, de akár nyaralóként is funkcionálhatnak.

Bármilyen céllal is szeretne lakókonténert vásárolni, válasszon Ön is bennünket! Cégünk hosszú évek tapasztalatával készít különféle lakókonténereket, de más konténertípusok kapcsán is számíthat a szakértelmünkre. Megrendelését maximálisan személyre szabhatja, azaz bármilyen kérése van, a lakókonténer és a szabályozások megszabta kereteken belül igyekszünk azt teljesíteni, legyen szó a szigetelés vastagságáról, vagy a belső burkolatokról. Tekintse meg referenciáinkat, majd döntsön Ön is az általunk nyújtott megoldás mellett!

Ha felkeltettük az érdeklődését a lakókonténerek iránt, és kérdése lenne, vagy a rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Üzletet szeretne nyitni? Bolthelyiségnek válasszon mobil konténert!

mobil konténerek

Amikor egy vállalkozó üzletet szeretne nyitni, rengeteg bérbe vehető és eladó bolthelyiség közül válogathat. Ennek ellenére sok cégvezető nem találja meg azt az ingatlant, ami mind elhelyezkedésben, mind kialakításban ideális lenne. Ha Ön is hasonló helyzetben van, és már belefáradt a megfelelő üzlethelyiség megtalálásába, a kutatás helyett válassza a mobil konténereket!

A mobil konténereket egyre több cégvezető választja, nem véletlenül, ugyanis ezek az épületek tulajdonképpen bárhová elhelyezhetők, és ha az üzletvezető később úgy dönt, hogy boltját máshová, például egy forgalmasabb területre vinné, könnyedén megteheti. Tehát a mobil konténerek megvásárlásával egy mozgó bolthelyiségre tehet szert a vállalkozó. A mobil konténerek praktikus, kényelmes kialakításúak, éppen akkora területet biztosítanak, amekkorára valóban szükség van, így nincsenek kihasználatlan terek.

Válasszon Ön is rugalmas megoldást, döntsön a mobil konténerek mellett, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


A mobil konténer téli használatának előnyeiről bővebben!

A mobil konténerek használata sok esetben kifizetődő megoldás. Nem mindegy, hogy egy iroda, egy portaszolgálat, vagy egy őrző-védő szolgálat bázisa milyen jellegű. Ami nyáron megfelel, az lehet, hogy télen már kevésnek bizonyul. Egy mobil konténer ideális tulajdonságokkal rendelkezik ahhoz, hogy télen is komfortos körülményeket tudjon biztosítani azoknak, akik nem hagyhatják el a helyszínt. A munkaidő hosszú órái alatt egy ilyen mobil konténerben kellemes melegben várakozhat minden alkalmazott. Nem csupán a fűtés és a hőszigetelés megoldott, de az egyéb, kényelmet fokozó elemek is beépíthetőek.

Egy mobil konténert teljes mértékben fel lehet szerelni, és az aktuális igényekhez lehet igazítani. Igen hasznos akkor is, ha csak időszakosan akarjuk használni. Menedéket nyújt a téli hideg elől, kényelmes és komfortos is. Ahol nincs lehetőség építkezni, vagy állandó helyet használni, ott a mobil konténer a legjobb opció!

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és rendeljen mobil konténert tőlünk!


Ön is sokat költözik?

Akkor ajánlunk egy kifizetődő megoldást!

Irodakonténerek A lakó- és irodakonténerek, más néven mobilházak, igazán nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban. Ez leginkább praktikusságuknak köszönhető. A lakó- és irodakonténerek erős szerkezete lehetővé teszi a többszintes építkezést is, így több tér nyerhető, adott alapterületen. Szinte minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy téglaház, azonban egy nagy előnye van velük szemben. Szállítható!

A mobilházak egyéb jó tulajdonságai

Nincs szükség építési engedélyre, szinte bárhol felállítható. Bármely évszakban telepíthető. Kiváló hő- és hangszigetelő, emellett energiatakarékos is. Olcsó megoldás, amely gazdaságos az üzemeltetés során is. Nincs helyhez kötve, ha Ön máshol kap munkát, vagy az irodát kell áthelyezni, a mobilházakkal nem probléma. Bármikor kiegészítheti terasszal, vagy egy másik konténerrel. Nem kell hónapokat, éveket várni a beköltözéssel.

A lakó- és irodakonténerek kiválóan ellenállnak az időjárási viszontagságoknak is, így biztonságot nyújtanak a családnak vagy az alkalmazottaknak. Kívánt színre festhető, így esztétikus megjelenést nyújt, amely a környezethez egyszerűen igazítható.

Ha Ön is egy korszerű és rugalmas megoldást keres, nálunk a legjobb helyen jár!

Mobil üzlethelyiséget szeretne?

Nálunk minden adott ahhoz, hogy teljesüljön kívánsága!

mobil konténer A mobil konténerek nem csupán lakhatásra vagy irodának használhatóak, hanem kiválóan alkalmasak üzlethelyiségnek is. Számos olyan helyzet adódhat, amikor érdemesebb egy mobil üzlethelyiségbe fektetni, mivel azzal bármikor kereshet új piacot.

Ha konténert választ, azzal számos olyan előnyre tesz szert, amellyel konkurenciája nem rendelkezik. Lássuk, mik ezek a pozitívumok:

 • • Nem helyhez kötött: Ha olyan tevékenységet folytat, aminek alapfeltétele a mobilitás, például szabadtéri rendezvényeken árul, szolgáltatást nyújt, előadásokat tartana az ország több pontján, esetleg interaktív módon szeretné megismertetni tevékenységét másokkal, a konténerek által egyszerűen és praktikusan utazhat, kényelmetlenségek nélkül. Utaztassa tehergépjárművel, hajóval vagy akár vonattal is.

 • • Komfortos: Minőségi konténereinkben minden kényelmesen elfér, emellett igényeinek megfelelően rendezheti be. Ha szükséges, egy részét raktározásra is használhatja, így minden adott egy helyen.

 • • Esztétikus: Számos színben és kivitelben elérhetőek konténereink, hogy Ön biztosan megtalálja az ideális üzlethelyiséget.

Ha biztonságos és kiváló minőségű mobil konténereket keres, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Irodát konténerből

konténeriroda Konténert irodának? Miért ne! Első hallásra talán furcsának tűnhet egy konténert berendezni irodának, hiszen bármennyire is kezd elterjedni ez a gyakorlat, azért a konténer szó hallatán a legtöbb embernek a lomtalanítás.

A XX. század embere azonban felfedezte a konténerben rejlő további lehetőségeket és a megszületett a konténerépítészet. Vannak, akik számára a konténerház a legideálisabb lakóépület, ugyanígy a konténeriroda is számos előnnyel rendelkezik.

Mindenekelőtt legszembetűnőbb tulajdonsága a mobilitás: a konténer könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, nem kell az építéssel, engedélyekkel bajlódni, nincsenek munkások vagy anyagköltség. Másik előnye ebből következik, vagyis sokkal gazdaságosabb, mint az építkezés vagy a magas bérleti díjak kifizetése hónapról hónapra. Ugyanolyan komforttal rendelkezik, mint egy kőépület, nem kell tartani a villany vagy víz használat nehézségeitől.

A konténeriroda belseje akár kedvünk, megváltozott igényeink szerint is berendezhető, hiszen könnyen beépíthető paneljeinek köszönhetően gyorsan folyosókat, szobákat különíthetünk el.

Próbáljon ki valami újat és fedezze fel Ön is konténerirodákban rejlő lehetőségeket!

Porta konténerből, a praktikus megoldás

porta konténerből Ön is a praktikus, költségkímélő megoldások híve? Valami olyasmit keres, ami hosszú távon kitart, lehet rá számítani, ám mégsem kell érte vagyonokat kifizeti, ugyanakkor könnyen kezelhető és ráadásul még környezetbarát tulajdonságokkal is rendelkezik?

Ugye felkeltettük az érdeklődését? A fentebb említett tulajdonságok mind jellemzők a konténerekre. Nem is gondolná mi mindenre alkalmas egy ilyen első látásra rút fémdoboznak kinéző tároló alkalmatosság. Például tökéletes választás portának, gondnokháznak, kapus fülkének.

Ha telephelyre, cégek, intézmények parkolójába vagy akár magán ingatlanok őrzésére van szükség, a konténerből kialakított portahelyiség az Önnek kézenfekvő megoldás! Egyik előnye a mobilitás, hiszen nem kell építkezésbe fognia, felújítani, csak egy szállítás és már meg is van az új épület. Kialakítása lehetővé teszi az elektromos áram bevezetését, ugyanakkor tűzbiztos tulajdonságokkal is rendelkezik. Alapanyaga teljes mértékben újrahasznosítható, így amikor már nincs szükség rá, a környezet károsítása nélkül vonható ki a forgalomból.

Válasszon konténerből kialakított portát, válassza a praktikus megoldást!

Jegyárusító irodakonténerek

jegyárusító irodakonténerek A nyári hónapok a különböző fesztiválok időszakát jelentik, amely során mindenki kortól és nemtől függetlenül megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő kikapcsolódási formát. A nyári programkínálat az esetek többségében már az előző évben meg van hirdetve és ezzel együtt lehetőség nyílik a közönség számára előre megvásárolni a jegyeket, azonban sokan csak az adott évben intézhetik szabadságukat, melynek következtében a helyszínen vásárolnak jegyet.

A fesztiválokon történő jegyértékesítés során speciális épületekre és a hozzájuk tartozó irodai környezetre van szükség a szervezőség részéről, amely során felkészülhetnek a nagy tömegek egy időben történő gördülékeny és gondtalan kiszolgálására. Az irodakonténerek kiválóan alkalmas építmények a fesztiválokon történő jegyárusítás során, mivel védett, kulturált körülmények között, irodai minőségben végezhetik munkájukat a szakemberek, valamint a berendezés az igényeknek megfelelően egyénileg alakítható ki.

Minőségi és funkcionális irodakonténerekért fesztiválokon történő jegyárusításhoz, tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Lakókonténerek építkezéseken

lakókonténer Napjainkban a megnövekedett igények és a folyamatos fejlődés következtében egymást érik a különböző építkezések, amely a körülményektől, valamint a munka terjedelmétől függően akár évekig is elhúzódhat, ezért szükséges a megfelelő környezetet megteremteni a dolgozók számára. Az építőipari munkavállalók számára a munka befejezéséig gyakran ideiglenes szálláshelyet kell teremteni, hiszen nem minden esetben oldható meg a rendszeres és mindennapos utazás.

Az ideiglenes szállások kialakítására kiváló lehetőséget biztosítanak a modern és maximális felszereltséggel rendelkező lakókonténerek:

• Igény szerinti méret és elrendezés.
• Kulturált és igényes padló, illetve falszerkezet.
• A megfelelő szigetelés maximálisan biztosítva van.
• A nyílászárók igény szerinti kialakítása.
• A belső elrendezés a megrendelő elvárásaihoz alkalmazkodik.
• Fűtés és klimatizálás is kivitelezhető.

Igényes és minden igényt maximálisan kielégítő lakókonténerekért keressen minket bizalommal és alkalmazza őket igényei szerint, akár építkezéseken is! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Konténerek felhasználása az iparban és gyártásban

lakókonténer A különböző technológiai fejlesztéseknek köszönhetően napjainkban a mobil kialakítású épületek korszerű generációját a konténer épületek képviselik, melyek különböző konstrukciókban és felszereltséggel biztosítanak minden szükséges körülményt, amire szükség lehet az ipari és gyártósori területeken való felhasználás során.

A konténerek kialakítás szerint ötvözik a kényelmet és a funkcionalitást, valamint az igényeknek megfelelően extra lehetőségek is kivitelezhetőek, például hang- és hőszigetelés, szellőzőrendszer kiépítése, nyílászárók kivitelezése, komfortigények megvalósítása, stb.

Az ipar és gyártás területén számos funkció szerint alkalmazhatóak a konténerek:

• Gyártósorok kivitelezése
• Tesztelő állomások telepítése
• Műhelyek és szerelőállomások építése a szükséges felszerelésekkel és kiegészítő lehetőségekkel
• Ipari létesítmények létrehozása, például motorház, generátorház, stb.
• Raktárépületek, elosztó központok, stb.
• Egyéb lehetőségek

Minőségi és minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkező konténerekért tekintse meg weboldalunkat, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Lakókonténer vidéki telkére is!

lakókonténer Vidéki telke üresen áll, pedig szívesen töltené ott szabadidejét? Nem szeretne építkezésbe bonyolódni? Olcsó és praktikus megoldást keres, mely végeredményben kényelmes is? Válassza Ön is a lakókonténert!

Sokan rendelkeznek vidéki telekkel, melyen gyakran egy öreg épület, vagy csak egy sufni áll. Általános, hogy az ilyen épületekben nincs bevezetve még a közmű sem, így pedig nehéz kényelembe helyeznünk magunkat és családunkat. Természetesen van megoldás a problémára, hiszen a lakókonténer manapság már olyan sokoldalú tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy átlagos lakás.

Vidéki telkére pillanatok alatt olyan egyedi konténer kerülhet, melyet csak elképzel! A modern építmények abszolút megbízhatóak, víz- és tűzállóak, a közművek bevezetése pedig abszolút megoldható. Fürdőhelyiség, konyha, osztott hálószobák? Semmi akadálya, hogy családjának minden igényét kielégítő egyedi konténert építsünk!

Amennyiben képzett szakembereket keres a feladatra, a legjobb helyen jár! Rendelje meg egyedi lakókonténerét tőlünk!

Konténertrend napjainkban

lakókonténer

Azt már tudjuk, hogy a konténerek jóval többek egyszerű fémdoboznál. Ezekben az első látásra robosztus tárolókban sokkal több rejlik annál, mint hogy telerakják őket áruval vagy szeméttel. Az emberi találékonyságnak és képzelőerőnek hála újabbnál újabb ötletek születnek a konténerek kreatív újrahasznosítására. Lássuk melyek a legújabb trendek!

Azt már tudjuk, hogy a konténerből készülhet lakóház, iroda és még sok egyéb is. Manapság már az sem számít különlegességnek, ha a konténerből vendéglátóegység lesz például borbár vagy pizzázó. Jóval költséghatékonyabb, egyszerűen dekorálható és mobil megoldás konténerben fogadni a vendégeket. A konténer alkalmas továbbá hétvégi háznak, nyaralónak is, amely így sokkal olcsóbb és környezettudatosabb választás, mintha hagyományos építkezésbe kezdenénk, egyedi kinézettel bír, ráadásul bármikor tetszés szerint bővíthető. Vannak, akik már továbbgondolták a magán otthonok koncepcióját, külföldön már az sem ritka, hogy luxushotel épül konténerekből.

A lehetőségek határtalanok, fotóstúdió ugyanúgy készülhet belőle, mint könyvtár vagy akár medence. Önnek is van saját elképzelése? Forduljon hozzánk bizalommal, és segítünk megvalósítani!

Lakókonténerek: otthon másképp

lakókonténer

A konténerek ma már sokkal többet tudnak annál, mint amire eredetileg rendeltettek. A konténerek az idők során meghaladták önmagukat, és puszta tároló, gyűjtő eszközökből az emberek mindennapjainak sokoldalú tárgyaivá váltak. A konténerek manapság már lakóházak, irodák, közösségi helyiségek és kereskedelmi egységek is lehetnek.

A lakókonténerek sok előnnyel rendelkeznek, de az egyik legnagyobb, hogy képesek olcsón, egyszerűen és könnyedén megoldani a fennálló lakáshiányt, otthonhoz juttatni az embereket. Egy lakókonténerből lehet design ház, nyaraló vagy családi ház is. Tetszés szerint változtatható a mérete, a víz és a villany egyszerűen bevezethető, a nyílászárók és a konténer maga hőszigetelhető, ugyanakkor a szerkezete ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Fűthető, klimatizálható és tetszés szerint megválasztható a nyílászárók elhelyezkedése is.

A lakókonténerek előtt még nagy jövő áll, így érdemes már most számolni velük, és helyet biztosítani számukra a tervei között! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Miért pont az irodakonténer?

Miért pont az irodakonténer?

Az innovatív építészeti megoldásoknak köszönhetően manapság már számos lehetőségünk van, ha irodát szeretnénk létesíttetni egy adott területen. A legideálisabb megoldásnak sokszor a klasszikus téglaházak tűnhetnek, de miért is? Az építési költségek az ilyen épületek esetében nagyon magasra rúghatnak, és a fenntartásuk sem éppen költségkímélő, ráadásul így az adott területen hagyott „ökológiai lábnyomunk” is nagyobb, mint ha egy környezetbarát megoldást választanánk.

A konténerházak számos szempontból remek lehetőséget jelentenek egy iroda kialakítására. Többek között költségkímélő a telepítésük és a karbantartásuk, ugyanakkor bevezethetőek a közmű hálózatok is, így kifejezetten komfortos irodakonténerek alakíthatóak ki. A klimatizálás is megoldhat, ha arra van szükség továbbá a szigetelések is tökéletesen megfelelőek a mindennapos munkavégzésre. Nem utolsó sorban pedig az irodakonténerek tökéletesen alkalmasak egy igényes, higiénikus és komfortos irodai környezet kialakítására!

Ha szeretne irodakonténereket alkalmazni vállalkozásában, akkor cégünknél keresve sem találhatna jobb partnert!

Irodakonténer gyártás: az ideális iroda, ha fontos a mobilitás

Miért pont az irodakonténer?

Pár évvel ezelőtt az emberek ráébredtek, hogy a konténerekben sokkal több lehetőség rejtőzik, mint az addig gondolták. Manapság ez a forradalmi újítás annyira elterjedt, hogy már nem csak házak, de irodák is épülhetnek konténerből. Az irodakonténer gyártás főként azok számára kedvez, akikre az alábbi indokok közül legalább egy pont jellemző:

 • •Ideiglenes székhelyre lenne szüksége – Ha egy friss vállalkozást létrehozott, és szükség van egy központi helyre, ahol a céges tevékenységeket irányíthatja, azonban nincs még akkora bevétele a cégnek, hogy egy komplett irodaházat vagy ingatlant kibéreljen vagy megvásároljon.
 • •Fontos a mobilitás – Vannak olyan vállalkozások, melyek esetében elengedhetetlen, hogy időnként más és más terepen legyenek jelen. Egy építész vállalkozásnak például előnyös lehet az irodakonténer gyártás, hiszen így mindig az adott építkezésen lehet az iroda is.
 • •Modern megoldást keres – Az irodakonténer gyártás azok számára is kedvez, akik egyszerűen csak a modern megoldások hívei, és szeretnének egy egyedi irodát.

Bármelyik érv is legyen Önre jellemző, irodakonténer gyártásában ránk biztosan számíthat!

Konténer gyártás egyedi igényekre szabva

Konténer gyártás egyedi igényekre szabva

A konténerekből ma már nem csupán tárolók, hulladékgyűjtők válhatnak, sokkal izgalmasabb lehetőségeket is tartogatnak. Készülhetnek konténerek egyedi igények szerint is, annak pedig csak a fantázia szab határt, hogy milyen célra használhatóak a korszerű konténerek. Raktár, ideiglenes üzemi épület, lakás, iroda vagy nyaraló, esetleg büfé?

A vendéglátó egységek beindítása és fenntartása sokszor igen költséges vállalkozás. Ennek egyik oka a büfé, kávézó, vendéglő üzemeltetésére kibérelt helyiségek, épületek magas bérleti díja, a fenntartáshoz kapcsolódó energiafogyasztás törlesztése.

Azonban alternatív megoldások felkutatásával és kiaknázásával jóval költséghatékonyabban vághat bele egy vendéglátó egység üzemeltetésébe, kevesebb ráfordítással üzemeltetheti azt. Nem csupán spórolhat az egyedi konténerek büféként történő használatával, de még ki is tűnhet a tömegből. Élénk színekkel, kreatív kialakítással, felfestett logóval vagy az átlagostól eltérő nyílászárókkal olyan konténer vendéglőt üzemeltethet, ami nem csak mobil és olcsó, de karakteres is.

Keressen minket bátran, és tudjon meg többet!

Irodakonténer gyártás: Nyisson az innovatív megoldások felé!

Irodakonténer gyártás: Nyisson az innovatív megoldások felé!

Unja a megszokottat, a régi helyett az újat keresi, nyitott az innovatív megoldásokra? Ebben az esetben, az irodakonténereket Önnek találták ki! Miért adja fel a régi irodáját és költözzön egy olyan helyre, amit eddig elsősorban szeméttárolásra vagy raktárként használtak?

Az irodakonténerek használata rengeteg előnnyel jár, mert ezekben a fém dobozokban sokkal több lehetőség rejlik, mint azt első látásra gondolná. Az irodakonténerek egyik pozitívuma, hogy bárhol hasznát tudja venni, és akár azonnal tovább tud állni velük, ha költözést tervez. Gyorsan elkészülnek, teljes körű komforttal alakíthatóak ki víz és áramellátással együtt. Az irodakonténereknek energiatakarékos a használata, hiszen nem kell hozzájuk építőanyag, sem építkezés, nincs fakivágás se, csak egy talpalatnyi hely kell a felállításukhoz. A külsejük is tetszés szerint alakítható, akár színesre festhető vagy logózható is.

Keressen minket bizalommal, ha eredeti, ugyanakkor költséghatékony, sokoldalú megoldást keres irodaépületnek!

Otthona teljes renováláson esik át? Próbálja ki a lakókonténereket!

Otthona teljes renováláson esik át? Próbálja ki a lakókonténereket!

Egyre több ingatlan esetében kerül szóba a teljes renoválás igénye, főleg azoknál az épületeknél, amelyek legalább 20-30 évvel ezelőtt épültek. Sajnos az ingatlantulajdonosok többsége csak gondolatban tudja megvalósítani a teljes felújítást, ugyanis a több hetes munkálatok miatt teljesen ki kellene költözni a házból és ideiglenes lakhatási lehetőséget találni, utóbbi pedig hatalmas kihívást jelent a tulajdonosok számára. Ha mindez Önnek is problémát jelent, de nem tűr halasztást otthona teljes renoválása, éljen a lakókonténerek lehetőségével!

A lakókonténerek ideális megoldást jelentenek az átmeneti időszakban, hiszen bárhová helyezhetőek, akár az építkezés közvetlen környezetébe is, így nem kerülhet messzire otthonától, ezáltal a ki-be költözködés menete is rövidebb és gyorsabb lesz! A lakókonténerek különböző méretben, kialakításban igényelhetők, ennek köszönhetően a saját igényeihez igazíthatja ideiglenes otthonát!

Vágjon bele bátran a felújításba, a komfortérzetéért pedig szerezzen be lakókonténert! A minőséget garantáljuk!

Miért érdemes konténer irodát használni?

Miért érdemes konténer irodát használni?

Egyre elterjedtebb megoldás a konténerek „épületként” való hasznosítása; rengeteg építkezésen, őrzött parkolóban látni olyan konténereket, amiken ablak, ajtó és segédberendezések vannak. A többféle felhasználási mód ugyanolyan konténerekkel megoldható, így készülhet belőlük akár iroda is!

A konténer irodák ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek, mint a többi, hasonló társuk, azaz egyszerűen és gyorsan telepíthetőek bárhová, alacsony költséggel, és bármikor elszállíthatóak egy másik, tetszőleges helyszínre. Belterük tetszés szerint kialakítható, és az átvariálásuk sem okoz gondot, emellett az áram- és vízellátásuk is megoldott, tehát minden tekintetben megfelelnek a modern követelményeknek! A konténer irodák talán legfontosabb tulajdonsága viszont az, hogy környezetkímélőek, hiszen nincs építkezés, és ha az élettartamuknak a végére érnek, teljes egészében újrahasznosíthatóak!

Ha Ön is szeretne cégét mobil konténer irodával felszerelni, keressen bennünket bizalommal!

Mikor bizonyul ideális választásnak egy lakókonténer?

Mikor bizonyul ideális választásnak egy lakókonténer?

Legyen szó egy nagyobb építkezésről vagy földmunkákról, ilyen esetekben problémát okozhat a kivitelező számára a szakemberek elszállásolása a munkafolyamat idejére. Azok a megoldások, amelyek ilyenkor eszébe jutnak a vállalkozónak, rendkívül költségesek és kompromisszummal járnak, ám ideális lehet, ha a lakókonténerek mellett dönt.

A lakókonténereknek köszönhetően sem az építésvezetőnek, sem a dolgozóknak nem kell alkalmazkodniuk. Így sokkal könnyebben át lehet vészelni az átmeneti időszakot, hiszen a lakókonténerekben olyan komfortos környezetet alakítható ki, aminek köszönhetően a munkavállalók semmiben sem fognak hiányt szenvedni, szinte olyan lesz, mintha otthon lennének. Emellett előnyös, hogy a lakókonténerek mobilak, így akár az építkezéstől nem messze is elhelyezhetők, ezáltal pedig az építésvezető a dolgozók útiköltségén is spórolhat.

Tapasztalja meg Ön is a lakókonténerek előnyeit, vegye igénybe szolgáltatásunkat, ehhez pedig keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Konténer iroda, egy kifizetődő választás!

Konténer iroda, egy kifizetődő választás!

Ideiglenesen lenne szüksége egy helyre, ahol dolgozhat, intézheti az éppen futó projekt ügyeit? Telefonálhat, számítógépen dolgozhat, esetleg ügyfeleket is fogadhat? Egy ingatlan bérlésének bizony megvan a maga ára, ami sokszor nem is elhanyagolható nagyságú összeg.

Kicsit rugalmasabb lehetőséget keres? Gondolt már a konténer irodára? A konténerekből ma már összkomfortos irodák is készülnek - miért ne lehetne az Öné is ilyen? A konténer iroda hatalmas előnye, hogy nincs helyhez kötve és bármikor, bárhová nagyon egyszerűen elszállítható.

A konténer irodában elektromos vezetékek, mellékhelyiség, konyha, klíma vagy fűtés is egyszerűen helyet kaphat. Minden megvan, ami ahhoz kell, hogy hatékonyan és kényelmesen dolgozzon az aktuális projekten.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és készíttesse el akár egyedi igényekre szabott konténer irodáját! Válassza a legpraktikusabb megoldást, kérjen árajánlatot kollégáinktól!

Vállalkozás, telephely, vagy átmeneti szállás? Az iroda- és lakókonténerek kiváló megoldást nyújtanak!

Vállalkozás, telephely, vagy átmeneti szállás? Az iroda- és lakókonténerek kiváló megoldást nyújtanak!

Az életben számtalan olyan átmeneti szituációval találkozhatnak az emberek, amelyekhez kénytelenek alkalmazkodni. Ilyen lehet például egy iroda felújítása, egy hosszan tartó családi ház építése, amik kapcsán először az érintettek azt sem tudják, hogy hogyan fognak alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ne essen kétségbe ezekben a szituációkban sem, ugyanis az iroda- és lakókonténerek kiváló megoldást nyújtanak!

Az iroda- és lakókonténerek egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell kellemetlen kompromisszumokba belemennie. Ezekben az átmeneti időkben az ember az ismerősökhöz és a barátokhoz fordulhat, azonban sokuknak jelenthet ez problémát, vagyis nem biztos, hogy egy iroda felújításakor, vagy költözéskor megfelelő segítséget tudnak nyújtani. Az iroda- és lakókonténerekkel még a kiadó lakásokat is elfelejtheti, így jelentős anyagi haszonra is szert tehet.

Ha hasonló szituációba kerül a jövőben, akkor már tudja a problémájára a megoldást! Döntsön az roda- és lakókonténerek i mellett, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu