Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!KÖRNYEZETVÉDELEM

A főként veszélyes anyagok és hulladékok kereskedelmi vagy szállítási csomagolásokban való tárolásra fejlesztette ki partnerünk a TÜV vizsgálati jegyzőkönyvvel rendelkező kármentesítő konténert.

A kialakításánál figyelembe vették:

- kémiai biztonságról: 2000. évi XXV. törvény, 44/200. (XII.27] EüM rendeletet
- hulladékgazdálkodásról: 2000. évi XLIII. törvény, 98/2001. [VI. 15] Korm. rendeletet
- veszélyes anyagokkal kapcsolatos balesetek: 1999. évi LXXIV. törvény
- tűz elleni védekezésről: 1996. évi XXXI. törvény, 2/2002 [l.23] BM rendeletet, 35/1996. [XII. 29] BM rendeletet
- veszélyes áruk nemzetközi közúti szállításáról: MSZ 9936 nemzeti szabványt

A konténer zárt, tömörfalú, az egyik végén kétszárnyas, kifelé nyíló ajtóval. Az alsó része folyadék felfogására alkalmas kármentőedényt képez, amelyből az esetlegesen összegyulő folyadékot a konténer bal oldalán elhelyezett csappal lezárt kifolyón át lehet leengedni. A kármentőben elhelyezett kivehető padozat bordázott, betonacélból hegesztéssel készült, amely horganyzással lett ellátva.

Gyártó partnerünk, a Barcs Metál Kft a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében Európai Uniós támogatással megvalósult projekt keretében részben átállt a vízesbázisú festéktechnológiai rendszerre, ezzel jelentősen csökkenti a károsanyag kibocsátást.

A konténerek gyártási folyamata biztosítja, hogy újrahasznosításuk megvalósítható egy viszonylag alacsony költségszinten, vagyis a felhasznált anyagok (fém, burkolatok, szigetelés) egy jelentős része az élettartam végén nem a környezetet szennyezi, hanem új hasznosítási lehetőséget kap.

A lapra szerelt (flatpack) konténerek különösen környezetbarátak, mert minden darabjuk cserélhető, így a hegesztéssel járó környezetterhelés részben csökken, és szinte korlátlanul bővíthetőek a meglévő modulokat is felhasználva. Szállításuk során a költséget, energiát és egyben a környezetterhelést is csökkentjük, ugyanis egy hagyományos konténer helyén 4 lapraszerelet konténer fuvarozható.

A konténerek új hasznosítási területe a környezetbarát lakóingatlanok létrehozása, amelyre videófalunkon sok egyedi példát láthatunk.Lomtalanítás

Nagyatkarítás volt és nem tudja hová tenni a hulladékot? Vásároljon cégünktől konténert!


Gyakran adódik olyan helyzet magánszemélyek, illetve cégek esetében, amikor elérkezik az ideje a nagytakarításnak, felújításnak, korszerűsítésnek, vagy csak felgyülemlenek a használaton kívüli tárgyak, berendezési eszközök. Azonban nem mindig van lehetőségünk úgy időzíteni a lomtalanítást, hogy az egybeessen a szervezett lakossági lomtalanítás időpontjaival.

Ha szakszerű lomtalanítási konténerre van szüksége, nem kell megvárnia az éves lomtalanítást, igényeljen konténert cégünktől! Minden előírásnak megfelelő tárolóink több méretben elérhetőek, és kedvező áron juthat hozzájuk!

Számos esetben alkalmazhatóak konténereink:

- Magán lakás lomtalanítása

- Padlás, pince, sufni lomtalanítása

- Iroda, raktár lomtalanítása

- Felújítási hulladékok, veszélyes anyagok, sitt, stb. elszállítása

Ha felkeltettük érdeklődését és Önnek is szakszerű eszközre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk a megfelelő konténerekkel áll a rendelkezésére! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Példák termékkínálatunkból:Speciális konténerek vasúti és közúti szállításhoz

speciális konténerek

speciális konténerek többféle feladatot is elláthatnak a megrendelő igényei szerint ám egyvalami közös bennük: a szállítás.

A szállítmányozás sokmilliárdos üzlet - persze dollárban -, ami érthető is, hiszen napjaink világgazdaságában számtalan, különféle terméket kell egyik helyről a másikra szállítani, és nem csak országok, sőt, kontinensek között, hanem országon belül is. Mivel sokféle termékről van szó, a szállítást is más-más módokon kell megoldani, hogy minden sérülésmentesen, lehetőleg minél gyorsabban jusson el a végcélba. A speciális konténerek ebben nyújtanak segítséget.

Egy konténer alapvetően egy doboz, az egyik végén ajtóval, amit tele lehet pakolni mindenféle dobozolt, esetleg raklapokra halmozott árucikkel. Vannak azonban olyan termékek is, amelyek szállítása nem ebben a formában történik - mint például az ömlesztett áru -, ám mégis konténerben kell őket szállítani, mert más módon nem lehet vasútra tenni, avagy közúton, kamionnal szállítani. Vannak ennél extrémebb esetek is, mint például a kifejezetten gabona szállítására készült speciális konténerek, amelyek a be- és kirakodást hivatottak könnyebbé tenni, illetve olyan típusok is, amelyeket könnyedén lehet egyik szállítási módról a másikra átalakítani.

Bármilyen speciális konténerre is legyen szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Akár egyedi elképzelései szerint is megvalósítjuk azt a speciális konténert, amellyel sikeresebbé teheti vállalkozását. A vegyes, illetve a specifikus áruk szállítására alkalmas konténereink közül is választhat, amennyiben azok között találja meg a céljainak leginkább megfelelőt. Számos konténertípust építünk egyedi megrendelésre is, melyek mindegyike kiváló minőségű, az áruk viszont kifejezetten kedvező, ezért, ha speciális konténerre van szüksége, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a speciális konténerek iránt, rendeljen tőlünk, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, árainkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Raktárkonténerek nem csak cégek számára!

raktárkonténerek

raktárkonténerek nem csak kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak, de akár magánszemélyeknek is megoldást nyújthatnak a tárolási gondokra.

raktárkonténer szó hallatán bizonyosan mindenkinek egy-egy vállalkozás juthat eszébe, pedig nem csak cégek számára lehet alkalmas egy ilyen eszköz, hanem akár magánszemélyeknek is. Rengeteg dolog tárolása igényel olyan helyet, ami nem csak jól védett a behatolók ellen, de a szigetelése is kiváló, ezt pedig egy fészer biztosan nem tudja nyújtani, lévén vékony falemezből készül.

Az úgynevezett zártkerti ingatlanok rendkívül népszerűek voltak korábban, és természetesen napjainkban is vannak olyanok, akik a városi lakásuk mellett fenntartanak egy ilyen területet, ahová leginkább kertészkedni járnak ki. A kerti szerszámoknak elég lehet egy fészer, ám, ha gépek is vannak, esetleg más hobbik űzésére is használják a telket, már kevés lesz. Egy raktárkonténerben télen is kényelmesen lehet olyasmivel foglalatoskodni, ami a lakásban lehetetlen, vagy kényelmetlen, ráadásul akár kényelmi felszereléssel is elláthatóak, így például vizesblokk is kerülhet beléjük.

Mivel a raktárkonténer mobil kialakítású, nincs szükség hozzá semmilyen engedélyre, egyszerűen csak le kell rakni, bekötni az elektromos- és vízhálózatba, és máris használható. A zártkerti ingatlanok esetében ez különösen fontos, hiszen nem lehet rájuk építkezni, vagy, ha igen, akkor csak a terület minimális hányadára, ami egy betonalapú fészerhez még talán elegendő, másra azonban nem alkalmas. Raktárkonténerek segítségével azonban ez a probléma is áthidalható, sőt, mivel akár többszintes kivitelben is rendelhetőek, akár egy kisebb nyaraló is kialakítható belőlük.

Cégünk többek között raktárkonténerek gyártásával is foglalkozik. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a raktárkonténerek iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Veszélyeshulladék-konténer: a biztonság mindenek felett!

Konténer üzlethelyiség

Veszélyeshulladék-konténert rendelne? Vállaljuk a jogszabályoknak megfelelő konténer gyártását az Ön igényei szerint, rövid határidővel és kedvező áron!

A veszélyes anyagok kezelését és ,tárolását szigorú jogszabályok irányítják, amelyektől eltérni nem lehetséges; aki megkockáztatja, súlyos bírságra számíthat, és a lelkiismeretét a környezetszennyezés ténye is terhelni fogja. A legbiztonságosabb módszer az ilyen anyagok tárolására egy veszélyesanyag-konténer, amely tökéletes megoldást nyújt az ilyen jellegű tevékenységgel foglalkozó vállalkozások számára.

Fontos tisztázni, hogy mi is minősül olyan anyagnak, amit ajánlott veszélyesanyag-konténerben tárolni.Ebbe a kategóriába tartoznak a lejárt gyógyszerek, illetve más, az egészségügyben felgyülemlő hulladékok, az építkezések, illetve felújítások képződő veszélyes hulladékok, mint például az azbesztpala, ami komoly problémákat képes okozni, de ide sorolhatjuk a használt sütőolajat, a savakat és lúgokat, vagy akár az elektronikai hulladékot is, mint például a különféle berendezéseket. Nem feledkezhetünk meg továbbá az akkumulátorokról és a különféle elemekről, az izzókról és a fénycsövekről, valamint a használt gumiabroncsokról sem. A veszélyesanyag-konténerre azonban nem csak a felsorolt anyagok esetében lehet szükség, hiszen a veszélyesnek minősített anyagok felsorolásával oldalakat lehetne megtölteni.

Veszélyesanyag-konténert szeretne vásárolni? Cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tőlünk beszerezheti a megfelelő méretű és kialakítású típust, de egyedi igényeit is képesek vagyunk teljesíteni. Tőlünk nem csak a veszélyesanyag-konténereket szerezheti be, hiszen számtalan változattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Termékeink kiváló minőségűek, az áruk is kedvező, így Önnek is megéri bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a veszélyeshulladék-konténerek iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Konténer üzlethelyiség: egyszerű megoldás minden helyzetben

Konténer üzlethelyiség

Konténer üzlethelyiség gyártása kedvező feltételekkel - oldja meg egyszerűen az üzlethelyiség problémáját!

Az üzlethelyiség-bérlés többnyire nehézkes dolog, hiszen kell találni egyet, amely épp szabad, és persze aztán kezdődik csak az alku, aminek a végén egy olyan üzlet kialakítását is meg kell oldani, ami megfelel az igényeknek. Ez ráadásul még helyhez kötött is, azaz például a kitelepüléseket még csak meg sem lehet oldani vele, tehát több szempontból sem megfelelő megoldás. A konténer üzlethelyiség vásárlása az ilyen jellegű problémákat kiküszöböli, bár tény, hogy egyes helyeken nem alkalmazható.

Nyáron viszont, amikor egymást érik a fesztiválok és egyéb, szabadtéri rendezvények, kifejezetten jól jön, ha egy vállalkozás rendelkezik egy könnyen szállítható konténer üzlethelyiséggel, ami bárhol lerakható, és rövid időn belül meg is nyitható. Természetesen állandó megoldásként is kiváló ötlet egy konténer üzlethelyiség beszerzése, ám ez esetben a helyigény miatt körültekintőnek kell lenni.

Akár állandó, akár ideiglenes használat a cél, a konténer üzlethelyiség minden esetben tökéletes megoldást nyújt, és nem csupán nyáron, hanem télen is, hiszen hőszigeteléssel ellátott, ami igény szerint légkondicionálással és fűtéssel is kiegészíthető. A benne dolgozók kényelme érdekében akár vizesblokkal is felszerelhető, és a többszintes kivitelnek sincs akadálya, ha nagyobb hasznos alapterületre van szükség.

Ha üzlethelyiségre lenne szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! A konténer üzlethelyiséget az Ön igényei szerint gyártjuk le, mégpedig a legkorszerűbb anyagok és technológiák alkalmazásával, a munkát pedig rövid határidővel vállaljuk. Válasszon Ön is bennünket és konténer üzlethelyiségeink egyikét, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a konténer üzlethelyiségekkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Raktárkonténer-gyártás: ha kevés a tárolóhely

raktárkonténer-gyártás

Raktárkonténer-gyártás kiváló minőségben, rövid határidővel és kedvező áron - oldja meg termékei tárolását egyszerűen és hatékonyan!

A raktározás megoldása nem mindig könnyű, és különösen akkor nehéz, ha minden rendelkezésre álló helyet megtöltenek a különféle áruk és kellékanyagok, és gyakorlatilag nincs hová tovább terjeszkedni. Azonban nem megoldhatatlan, hiszen számtalan lehetőség a rendelkezésünkre áll - ezek egyike a raktárkonténer-gyártás igénybevételének lehetősége.

A konténerek kiválóak raktározási feladatok ellátására, és ez már a szokványos hajózási konténerekre is igaz, ám ezek nem minden termék esetében állják meg a helyüket. Léteznek azonban olyan raktárkonténerek is, amelyek hőszigeteléssel vannak ellátva, sőt, kérésre akár vizesblokk is beléjük építhető, és, ha esetleg nem áll rendelkezésre nagy alapterület, akkor akár többszintes kivitelben is rendelhetőek. A raktárkonténer-gyártás minden igényt ki tud szolgálni, azaz minden elképzelés megvalósítható a segítségével, mindössze arra van szükség, hogy a megfelelő gyártóhoz forduljunk segítségért.

Amennyiben kifogyott a tárolóhelyből, de szabad területtel még rendelkezik, a raktárkonténer-gyártás megoldja a problémát! Forduljon Ön is cégünkhöz bizalommal, és mondja el nekünk elképzeléseit, mi pedig egy rövid tervezési fázist követően konkrét árajánlatot adunk Önnek, amivel bizonyosan elégedett lesz! Akár vizesblokkal, akár többszintes változatban is vállaljuk a raktárkonténerek elkészítését, és természetesen minden esetben hatékony hőszigeteléssel is ellátjuk őket. A raktárkonténer-gyártást rövid határidővel vállaljuk, a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk a gyártási folyamat során, így, ha bennünket választ az új raktárkonténer gyártásához, garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az egyedi, személyre szabott raktárkonténer-gyártás lehetősége iránt, rendeljen tőlünk, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Egyedi konténer gyártás: ismerkedjen meg szolgáltatásunkkal!

egyedi konténer gyártás

Egyedi konténer gyártás, minőségi alapanyagok, megbízható szolgáltatás, kedvező feltételek, bízza ránk bátran ötletei megvalósítását!

Legyen szó irodahelyiségről, raktárról, vagy lakhatási lehetőségről, esetükben a konténerek óriási népszerűségnek örvendenek, ugyanis egyszerű, gyors alternatívát kínálnak. Egyes helyzetekben jelentős összegeket lehet megspórolni azzal, ha például raktárhelyiség bérlés helyett az ember saját konténert vásárol a munkaeszközök, termékek tárolásához. A berendezésekkel kapcsolatban sokaknak igencsak egyedi igényeik vannak, azonban ennek megfelelően sajnos nem találják a piacon az ideális megoldást. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe az egyedi konténer gyártást!

Az egyedi konténer gyártás óriási segítség azok számára, akiknek egyedülálló elképzeléseik vannak a berendezések kialakítása terén. Bármilyen ötlethez, igényhez tudunk igazodni, a végeredménynek kizárólag a fantázia szabhat határt. Nem akadály a hőszigetelés, vizesblokk kialakítás és a többszintes kivitel sem. Az egyedi konténer gyártás a legkényelmesebb és leggyorsabb formája annak, hogy hozzájusson az elvárásoknak megfelelő berendezéshez. Szolgáltatásunk igénybevételével nem kell kutatnia az ideális konténer után, hiszen nálunk bármilyen típushoz hozzájuthat. Az egyedi konténer gyártáshoz minőségi alapanyagok és korszerű technológiát használunk fel, így kifogástalan berendezéseket tudunk biztosítani a különböző felhasználási területekre. A kész konténerre hosszú távon számíthat. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a végeredménnyel.

Az egyedi konténer gyártásban is élen járunk, bízza ránk bátran elképzeléseit, cégünk valóban az ügyfelek igényei szerint teljesíti a megrendeléseket! Honlapunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásunkról. Ha kérdései lennének, vagy leadná a rendelését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Iroda konténer gyártás magas színvonalon!

Iroda konténer gyártás

Iroda konténer gyártás magas színvonalon, rugalmas, megbízható szolgáltatás, kedvező árak, modern megoldások a konténerek terén!

Az iroda konténerek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, számtalan vállalkozás helyzetét könnyíthetik meg egy-egy szituációban. Az esetek nagy részében rendezvényeknél, építkezéseknél vagy pedig kitelepüléseknél merül fel az igény a berendezésekre. A konténereket sokan olyan cégtől szereznék be, ahol kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a helyiség ne csupán praktikus legyen, hanem kényelmes is. Amennyiben Önnek is fontos, hogy az iroda konténerben tartózkodók semmibe se szenvedjenek hiányt, forduljon hozzánk bizalommal a gyártásért!

Az iroda konténer gyártásban vállalkozásunk a maximumot nyújtja az ügyfelek számára. A szolgáltatás keretein belül olyan modern, komfortos berendezéseket gyártunk, ahol sem Ön, sem pedig a dolgozók nem szenvedhetnek majd hiányt semmiben. Az iroda konténer gyártásnál odafigyelünk többek között a hőszigetelésre, vizesblokkokra, és lehetőség van arra is, hogy a berendezés többszintes kivitelben készüljön el. A végeredménynek kizárólag az Ön igényei szabhatnak határt, garantáljuk, hogy elégedett lesz az elkészült berendezéssel. Legyen szó bármilyen körülményről, az iroda konténerekben mindig kulturált, igényes környezetben dolgozhat. Az iroda konténer gyártással olyan berendezést biztosíthat vállalkozása számára, amire hosszú éveken át számíthat. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, a berendezéseket rövid határidővel gyártjuk a megrendelőknek.

Válasszon bennünket az iroda konténer gyártáshoz, és legyen Önnek is praktikus, modern berendezése a kitelepülésekhez, egyéb helyzetekhez! Honlapunkon bővebb információkat találhat szolgáltatásunkról, és az iroda konténer gyártás lehetőségeiről is. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi berendezésekért. Ha kérdései lennének, vagy leadná a rendelését, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Veszélyesanyag-tároló konténer gyártása: forduljon hozzánk!

veszélyesanyag-tároló konténerek gyártása

Veszélyesanyag-tároló konténer gyártása az előírásoknak megfelelően, rövid határidővel és kedvező áron - válassza Ön is a biztonságot!

A veszélyes anyagok tárolására, illetve kezelésére vonatkozó jogszabályok betartása nem csak a vállalkozások, de gyakorlatilag mindenki számára kötelező, hiszen emberek egészsége, sőt, akár az életük is múlhat ezek betartásán, de a környezet védelme szintén az elsődleges szempontok közé tartozik. A veszélyesanyag-tároló konténerek gyártása épp ezért szintén szabályozott, és bár a háztartásoknak erre nincs szükségük, bizonyos vállalkozásoknak annál inkább.

Veszélyes anyagnak minősülnek többek között a lejárt gyógyszerek, illetve más, az egészségügyben felgyülemlő hulladékok, de az építkezések, illetve felújítások során is képződik veszélyes hulladék; elég csak az azbesztpalára gondolni, amely a közelmúltban igen komoly problémákat okozott, és várhatóan még a következő évtizedekben sem szabadulhatunk meg tőle teljesen. Az elektronikai hulladék, azaz a különféle berendezések szintén a veszélyes anyagok sorába tartoznak, de ide soroljuk még az akkumulátorokat és elemeket, az izzókat és a fénycsöveket, a használt sütőzsiradékot, illetve a fáradt olajat, valamint a használt gumiabroncsokat is. Ez a lista azonban korántsem teljes, és mindegyik tárolásához szükség van veszélyesanyag-tároló konténerre.

veszélyesanyag-tároló konténer beszerzése szerencsére nem lehetetlen, sőt, még csak nem is nehéz feladat, hiszen csupán egy olyan vállalkozást kell találni, amely a veszélyesanyag-tároló konténerek gyártására és forgalmazására szakosodott.

Amennyiben Ön is ilyen céget keres, nálunk a legjobb helyen jár! Nem csupán veszélyesanyag-tároló konténereket gyártunk, de egyéb típusokat is, így bármilyen konténerre is lenne szüksége, ránk számíthat! Termékeink nem csak kiváló minőségűek, de az áruk is kifejezetten kedvező, ezért megéri bennünket választania!

Ha szeretne veszélyesanyag-tároló konténert rendelni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Tartály konténer olaj tárolásához

tartály konténer Az olaj igen hasznos és sokoldalú anyag, ám egyúttal jelentős károkat is tud okozni a természetben, amennyiben nem megfelelően van tárolva. Sajnos számtalan katasztrófát látott már a világ, amikor nagy mennyiségű olaj került a tengerbe, azonban ilyen szempontból a szárazföldön sem sokkal jobb a helyzet, ezért, ha valahol nagy mennyiségű olaj tárolására van szükség, ahhoz érdemes speciális kialakítású tartály konténereket beszerezni.

A tartály konténerek lehetővé teszik, hogy az olyan veszélyes anyagok, mint az olaj, ne kerülhessenek ki a természetbe. Ezek a konténerek olyan erős, strapabíró anyagból készülnek, hogy ellenállnak a bennük lévő folyadék hatásainak, legyen az akár erősen savas, vagy lúgos. Szükség lehet rájuk olajfinomítóknál, benzinkutaknál, vagy akár a benzingyártás területén is.

Amennyiben tartály konténerre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat! Ne hanyagolja el Ön sem a veszélyes anyagok megfelelő tárolásának fontosságát, védjük együtt a környezetet!

Veszélyes ipari hulladékok tárolása

konténer A különböző iparágakat képviselő vállalatok tevékenységei során elkerülhetetlen, hogy nagy mennyiségű hulladék és nem felhasználható anyag keletkezzen, melyek szakszerű gyűjtése, tárolása és feldolgozása elengedhetetlen a környezetvédelem szempontjából. Az ipari hulladékok egy része különböző szempontból veszélyes ipari hulladéknak minősül, például veszélyes kémiai anyagok, biológiai anyagok, stb.

A veszélyes anyagok tárolására és kezelésére szigorú előírások és szabályok vonatkoznak az ipari létesítmények szempontjából, melynek következtében korszerű és minden környezetvédelmi szempontnak maximálisan megfelelő lehetőségek állnak rendelkezésükre. A speciális veszélyes ipari hulladékok gyűjtésére szolgáló konténerek költséghatékony és környezettudatos megoldást jelentenek, amely a konténerek professzionális kialakításának köszönhető, például jól zárható és jól szigetelő rendszer, melynek köszönhetően a környezetre káros folyadékok, gázok és egyéb anyagok nem juthatnak ki a térbe.

Válasszon az előírásoknak megfelelő környezetkímélő megoldást a veszélyes ipari hulladékok tárolásához és speciális konténerek bérlésével kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Gondoljon a környezetvédelemre!

konténer Az Ön számára is fontos a környezetvédelem? Ön is szeretné csökkenteni cége ökológiai lábnyomát? Gyártasson papírhulladék konténert velünk!

A papírhulladék konténerek tökéletesen alkalmasak az újrahasznosítható ipari mennyiségű papírok tárolására és összegyűjtésére. Milyen papírhulladék fajtákat különböztetünk meg?

Vegyes hulladékpapír, melyek különböző irodai papírok, tankönyvek, újságpapírok stb., hullámpapírok, melyek kettő vagy több rétegből összeragasztott, csomagolásnál használt papírok és deinking papírok. A deinking egy technológia, melynek segítségével a nyomdai tinta eltávolítható, így azokat a papírokat nevezzük deinking papíroknak, melyek már ezzel a technológiával meg vannak tisztítva, és nem is gondolnánk, de szórólapok és reklámújságok formájában jelenik meg. Végül említésre méltó a nátron-kompozit hulladékpapír, mely a nagy papírzsákok és zacskók és csomagolóeszközök anyaga. Ezek a papírfajták bizonyos helyeken, mint például plázákban, vagy irodaházakban, raktárakban nagy mennyiségben, mondhatni ipari mennyiségben termelődnek.

Amennyiben papírhulladék konténerre van szüksége, ne habozzon és keressen fel minket, legyen a munkahelyén is környezettudatos!

Óvja meg telkét: Gyűjtse a veszélyes hulladékot speciális konténerben!

Óvja meg telkét: Gyűjtse a veszélyes hulladékot speciális konténerben!

A mezőgazdasági termesztés során, illetve a különböző kertgazdálkodásokban gyakran alkalmaznak kis mennyiségben vegyszereket, permetezőszereket, melyek – a biztonsági előírások és szakértői tanácsok figyelembevételével – hozzájárulhatnak a termesztett növények egészséges fejlődéséhez, a kertgazdálkodások virágait megvédik bizonyos kártevők ellen, azonban a nem megfelelően tárolt kémiai anyagok nagy mennyiségben a talajba jutva tönkretehetik a termésállományt, akár az egész ökoszisztémát is károsíthatják.


Ha Ön ennél körültekintőbben jár el, akkor lejárt szavatosságú, vagy nem elégséges minőségű vegyszereit ne hagyja őrizetlenül heverni földjén, vagy kertjében, akkor éljen a speciális, külön a veszélyes anyagok tárolására készített konténerek adta lehetőségekkel.


Cégünk többek között veszélyes anyag konténerek forgalmazásával is foglalkozik. Bővebb információkért és a vásárlással kapcsolatos kérdései ügyében forduljon bizalommal munkatársainkhoz!A veszélyes anyagok tárolásáról bővebben

A veszélyes anyagok tárolásáról bővebben

A veszélyes anyagok tárolásához speciális eszközökre van szükség, persze ezek milyenségét az adott anyag befolyásolja, ami tárolásra kerül. Ezek különböző kategóriákba vannak sorolva, de általánosságban megkülönböztethetünk olyan anyagokat, melyek a környezetre veszélyesek, mint például a fém hulladékok, műanyagok és így tovább, illetve beszélhetünk olyan anyagokról, melyek biológiai és kémiai veszélyt is jelentenek az emberre és az élővilágra.


Persze a veszélyes anyagok tárolásához megfelelő tároló beszerzésére is érdemes komoly gondot fordítanunk, hiszen a mi felelősségünk, hogy a tevékenységünkből keletkezett veszélyes hulladéknak mi lesz a sorsa. Pontosan ezért minőségi veszélyes anyag tárolókra van szükségünk, hogy még csak véletlenül se álljon fent annak a kockázata, hogy a természetbe jutnak a kérdéses anyagok.


Ha szeretne minden konténert egy helyen beszerezni a veszélyes anyag tároláshoz, cégünknél keresve sem találhatna megfelelőbb partnert!Óvja a környezetet! – A veszélyes anyag konténerek fontosságáról röviden

Óvja a környezetet! – A veszélyes anyag konténerek fontosságáról röviden

Sajnos manapság számos területen, többek között háztartásokban is fellelhetőek olyan veszélyes anyagok, amelyek, ha a természetbe kerülnek, súlyosan károsíthatják az állat és növényvilágot. A probléma azonban némiképp enyhíthető! A kidobásra ítélt vegyszereket, festékeket és egyéb káros anyagokat az erre alkalmas veszélyes anyag konténerbe kell gyűjteni, majd a kijelölt helyre szállítani!


A veszélyes anyag konténerek alkalmazásával megakadályozható, hogy a természetbe kerüljenek azok az anyagok, amelyek fokozott veszélyt jelentenek az élővilágra. Azonban ahhoz, hogy ténylegesen védjük a környezetet, a konténereket a megfelelő gyűjtőhelyre kell szállítani. A veszélyes anyag konténerekre bárhol szükség lehet, legyen szó építkezésekről, vagy családi házak lomtalanításáról, de ipari létesítményekben is előszeretettel alkalmazzák őket!


Ha az Ön környezetében is fellelhetőek veszélyes vegyszerek, rendeljen tőlünk a célnak megfelelő konténert!A veszélyes anyagok tárolásáról

A veszélyes anyagok tárolásáról

Azt mindenki tudja, hogy a veszélyes anyagokkal való érintkezést kerülni kell, és gondoskodni kell róla, hogy ne veszélyeztethessék a környezetüket, ezért a veszélyes anyagok tárolását megfelelően kell megoldani. De mik is azok a veszélyes anyagok pontosan?


A veszélyes anyagok közé azokat a vegyi anyagokat, vagy fémeket soroljuk, amelyek valamely tulajdonságuk miatt veszélyt jelentenek. A velük való érintkezés súlyos sérülést, esetleg halált okoz. Vannak közvetlenül káros anyagok, ezek önmagukban jelentenek veszélyt. A vízérzékeny anyagok tűz- vagy robbanásveszélyessé válnak, ha vízzel, vagy gőzzel érintkeznek. A mérgező anyagok belégzéssel, felszívódással, vagy lenyelve jutnak a szervezetbe, ahol mérgezést okoznak. Az oxidálószerek oxigént fejlesztenek, ezzel tűz- és robbanásveszélyt okoznak. Látható, hogy a veszélyes anyagok tárolását nem szabad a véletlenre bízni!


A veszélyes anyagok tárolása biztonságos, speciálisan erre a célra készített konténerekkel lehetséges. Ha bővebb tájékoztatásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!Példák termékkínálatunkból:

kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu