Tricontrade
Kereskedőház és Tanácsadó Kft.
2040 Budaörs,
Kovács utca 9.

Tel.: +36 (1) 246 1292
E-mail: info@kontenerker.hu
Kapcsolatfelvétel
név:
e-mail:
tel. szám:
kérdés:


Skype Me™!SZANITER

Kültéri rendezvényhelyszínre keres komfortos és higiénikus mobil szanitert?

A szaniterkonténerek megoldást jelentenek a problémájára!

Az emberek többsége, de legfőképp a hölgyek idegenkedik bemenni egy szabadtéri rendezvény mobil wc-jébe. Ez egyrészt a belső felszereltség hiányának, másrészt a kellemetlen szagú környezetnek tudható be.

A szaniterkonténerek új korszakot nyitottak a szabadtéri és sátras rendezvények kulturált lebonyolításában. Az idáig népszerű, hagyományos mobil wc-k nem nyújtanak esztétikus látványt és belülről sem bizalom gerjesztőek. A szaniterkonténerek ezzel szemben kívül-belül megállják a helyüket és tisztasági szempontból is kedvezőek.

A konténerek alkalmasak különálló vizesblokkok kialakítására (zuhanyzó-öltöző, wc, etc.). Az előnyük, hogy különállóan telepíthetőek, és a szennyvíztartály modullal összekötve teljesen mobilak, csak víz-villany összeköttetés szükséges a működtetésükhöz.

Az általunk forgalmazott szaniterkonténereket hosszú távra tervezték, ezért kialakításuk megbízható, időtálló. Az igényeknek megfelelő belső felszereltség, a használható hő- és hangszigetelés, valamint a kulturált környezet kialakítása volt a célja a szaniterkonténerek megalkotásának, mely szempontoknak valóban tökéletesen megfelel.

Ideálisak nagyobb rendezvények higiéniai igényének kielégítésére, ugyanis a nagyobb modulok gyorsabban telepíthetőek, mint a hagyományos toitoi wc-k. A víz és villany ellátás is biztosítható aggregátor, illetve megfelelő tartály konténerek segítségével, így infrastruktúra mentes környezetben is telepíthetőek.

Ha higiénikus és praktikus illemhelyet szeretne biztosítani rendezvényére, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Öltöző konténerre lenne szüksége?

Vannak olyan kültéri koncertek, fesztiválok, kulturális események, ahol a szervezőknek gondoskodni kell a fellépők számára az átöltözéshez, felkészüléshez alkalmas zárt térről. Ahány esemény, annyiféle megoldás kerül előtérbe ezzel kapcsolatban. Előfordulhat, hogy a közelben található oktatási intézményekben próbálnak helyet biztosítani, azonban ez sok esetben nem túl ideális megoldás, mert a fellépők közül többen is inkább a színpad környékén maradnának. Amennyiben szervezőként szeretne eleget tenni az előadók, művészek igényeinek, ajánljuk figyelmébe az öltöző konténereket!

Az öltöző konténerek tökéletes alternatívát nyújtanak a fellépők számára. A zárt tereket bátran telepítheti a színpad környékére, így a résztvevők kényelmesen, igényeiknek megfelelően készülhetnek fel a produkciókra. A konténereket garantáltan értékelni fogják az előadók, művészek, így a következő eseményén is szívesen részt fognak venni. Az öltöző konténerek nagyon megbízható, minőségi berendezések, amiknek felhasználásával kulturált körülményeket biztosíthat az átöltözéshez, felkészüléshez. A legmasszívabb anyagok és korszerű technológia felhasználásával kerülnek legyártásra. A felkészülést itt semmi sem zavarhatja meg, és a legjobb, hogy a fellépők ruhái, személyes holmijai a produkciók alatt maximális biztonságban lehetnek. A megrendelt öltöző konténert a jövőben is fel fogja tudni használni, hosszú távon kiszolgálják a szervezőket, így egyúttal befektetésként is tekinthet a berendezésekre.

Az öltöző konténerek a különböző szabadtéri eseményeken kívül felhasználhatók nagyobb építkezések során is, így a szakembereknek is megfelelő körülmények állnak rendelkezésre az átöltözéshez. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldással weboldalunkon! Itt referenciáinkat is megtekintheti, így előzetesen megbizonyosodhat arról, hogy kiváló munkát végzünk. Az öltöző konténereket kedvező áron kínáljuk a vevők számára. Ha kérdései lennének, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A szaniter konténerek kempingben is jól használhatóak!

Ami átmeneti, annak attól még nem kell igénytelennek, vagy átlagon aluli színvonalúnak lennie; ez különösen az olyan helyzetek megoldására érvényes, ahol a személyes higiéniáról van szó. Hogyan lehet tehát olyan kompromisszumra jutni, ami mindenki számára előnyös? A szaniter konténerek használatával mindenhol megvan a lehetőség arra, hogy civilizált körülmények között lehessen a személyes higiénia fenntartásához szükséges dolgokat elvégezni.

konténer


A nyáron nyitva tartó kempingek területén is célszerű szaniter konténereket telepíteni és alkalmazni a régi, rozzant állapotú zuhanyzók és mosdók helyett. Ha azt szeretné, hogy a kempingezni érkező vendégek maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal, és később is visszatérjenek, gondoskodjon a színvonalas tisztálkodási lehetőségekről!

Egy kempingben ez az egyik legfontosabb szempont: milyen körülmények között lehet tisztálkodni? A szaniter konténerek megadják a tökéletes komfortot, mintha csak a saját fürdőjében készülődne az ember. Teljeskörűen felszereltek, modernek és mobilak. A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeink egyikén!Szaniter konténerek szabadtéri szórakozóhelyek részére is!

A jó idő megnyitja a szabadtéri szórakozóhelyek, a kerthelyiséggel rendelkező vendéglátóegységek kapuit, és rengeteg vendéget, turistát csalogat a teraszokra. Szép időben nem ritka, hogy teltház van, ami a szükséges intézkedések hiányában már a kellemes időtöltés rovására megy.

konténer


A szaniter konténerek használata kifejezetten ideális az ilyen jellegű vendéglátóegységekbe. Egyrészt az idény jellegű helyek nem mindig rendelkeznek nagyszámú vendég befogadására alkalmas mosdókkal, másrészt lehet, hogy a mosdók állapota sem kielégítő.

A szaniter konténerek használatával azonban gyorsan komfortos toalettet teremthet, amit minden vendég igénybe vehet anélkül, hogy messzire kellene mennie. A szaniter konténerek tiszta, kulturált és teljes körűen felszerelt helyet biztosítanak a nyári forgatagban is.

Ha érdeklik Önt az általunk forgalmazott szaniter konténerek, keressen fel minket bizalommal, mielőtt beköszönt a kerthelyiségek szezonja, és üsse nyélbe az üzletet időben! Elérhetőségeinken többet is megtudhat a részletekről!Szaniterkonténer építkezésekre

Napjainkban a különböző építkezések és munkálatok egymást érik és a megnövekedett igényeknek és a modern technológiáknak köszönhetően korszerű létesítményeket hoznak létre a szegmens képviselői. A különféle munkálatok gyakran hosszú időn keresztül a városi, valamint az otthoni környezettől távol zajlanak, ebből következik, hogy az alapvető ember igényekről gondoskodni kell.

szaniterkonténer


A higiéniás igények teljesen természetes elvárások, ezért gyakori és célszerű megoldás a különböző építkezéseken bevezetett szaniterkonténerek használata. A konténerek kialakításában minden igény maximálisan megoldható, pl.: zuhanyzó, mosdó, öltöző, wc, stb. Időtálló és terhelésbíró kialakításuknak köszönhetően hosszú távú és gazdaságos befektetést jelentenek a szaniterkonténerek építkezésekre.

Gondoskodjon Ön is egy gazdaságos, modern és higiénikus megoldással az alapvető emberi igényekről építkezésein és válasszon szaniterkonténereket! Tekintse meg weblapunk kínálatát, valamint egyéni igényeivel és kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk a rendelkezésére!Egyedi konténerekkel a komfortosabb fesztiválozásért!

A nyár a fesztiválok jegyében telik minden évben. A népszerű zenei és kulturális fesztiválok nagy tömegeket vonzanak, fiatalokat és idősebbeket egyaránt. Néhány napon át a szervezők feladata, hogy a biztonságos időtöltést, igényes szórakozást biztosítsák a résztvevők számára.

Egyedi konténerekkel


A fesztiválok egyik sarkalatos kérdése a higiénia. Egy mezőn, erdőszélen, sátorozás közben kevés lehetőség nyílik az igényes tisztálkodás modern feltételeinek megteremtésére. Egyedi konténerekkel azonban mindez lehetséges, biztosítsa a résztvevőknek Ön is!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg az egyedi konténerekben rejlő lehetőségeket! Ezek az egyedi konténerek nem csak mobilak, de sok egyéb lehetőséget is rejtenek magukban. Nagyszerűen lehet bennük mosdókat, zuhanyzókat, toilette-et kialakítani, amit már csak a helyszínre kell szállítani.

Keressen minket bizalommal, és rendeljen egyedi konténereket tőlünk a következő fesztiválra! A részletekkel kapcsolatban a megadott elérhetőségeinken érdeklődhet!kontener.lap.hu | keszhaz.lap.hu | kontenerhaz.lap.hu